PUTEREA NU STA IN INFORMATIE

CI IN MODUL IN CARE O FOLOSIM

"Cele trei mari conditii de baza pentru a realiza ceva care merita sunt, in primul rand, munca intensiva; in al doilea rand, perseverenta; iar in al treilea rand, bunul simt."

Thomas Edison

Contabilitate

Data fiind importanta si necesitatea contabilitatii in economia moderna, atat pentru conducerea activitatii unitatilor patrimoniale cat si pentru indeplinirea indatoririlor catre bugetul de stat, dorinta noastra este de a oferi un serviciu indispensabil obiectivelor, strategiei generale de dezvoltare si policilor interne ale oricarei companii.

Totusi, orice firma de contabilitate sau orice contabil poate oferi aceste servicii. Evcont merge mai departe decat pur si simplu a aduna cifre. Pentru ca diferenta consta in modul de interpretare a acestor cifre. Stim din experienta ca va puneti tot felul de intrebari. Platesc oare prea multe taxe si impozite? Care va fi efectul asupra rezultatelor viitoare ale companiei? Nu cumva s-a modificat intre timp o anumita lege, ordonanta sau norma metodologica? Cine va da explicatii pertinente intrebarilor unui inspector fiscal si care sunt consecintele unui control al Administratiei Financiare?

Toate serviciile oferite reprezinta componente integrante ale evidentei contabile si releva consecinte si implicatii asupra afacerii dumneavoastra, pe termen mediu si lung. Evcont va atrage atentia asupra tuturor problemelor existente, depistate in decursul realizarii evidentei contabile, iar situatiile financiare intocmite, discutate cu dumneavoastra prealabil depunerii la organele competente sau transmiterii unor organe de conducere superioara, indeplinesc nu numai criterii cantitative dar si calitative.

Iar pentru ca demersul nostru sa serveasca intr-un mod cat mai complex nevoilor dumneavoastra, va oferim asistenta in realizarea bugetului necesar desfasurarii activitatii si in intocmirea de rapoarte solicitate de catre grupul din care face parte si compania dumneavoastra, daca o astfel de situatie se aplica in ceea ce va priveste.

Toate rapoartele, situatiile sau declaratiile intocmite in cursul activitatii noastre sunt atent evaluate de catre noi si exprima o preocupare autentica pentru protejarea intereselor dumneavoastra. Tocmai pentru acest motiv, feedback-ul dumneavoastra este important pentru noi iar orice comentarii cu privire la actiunile unui angajat sau serviciile oferite de Evcont vor fi analizate cu prioritate si tratate in mod confidential.

Developed by Ortographics