PUTEREA NU STA IN INFORMATIE

CI IN MODUL IN CARE O FOLOSIM

"Cele trei mari conditii de baza pentru a realiza ceva care merita sunt, in primul rand, munca intensiva; in al doilea rand, perseverenta; iar in al treilea rand, bunul simt."

Thomas Edison

Consultanta fiscala

Indiferent de domeniul de activitate in care activeaza o companie, taxele au devenit un subiect abordat cu mare grija de catre managementul fiecarei societati, fie ca aceasta doreste sa isi extinda activitatile pe plan local, fie in afara granitelor nationale. Managementul va tine cu siguranta cont de aspectele fiscale in elaborarea strategiei sale generale de afaceri, mai ales atunci cand aceasta include o succesiune de afaceri, fuziuni sau achizitii.

Chiar si aspectele mai simple din viata zilnica a unei companii pot ridica probleme diverse. Intampinati o problema de natura fiscala si aveti nevoie de expertiza in rezolvarea acesteia? Trebuie sa luati o decizie de afaceri importanta si cautati clarificare asupra implicatiilor fiscale? Aveti nevoie de o opinie legala sau de o a doua opinie pe o tema de natura fiscala? Aveti nevoie de un partener de incredere care sa se ocupe de procedurile fiscale si de formalitatile pe care acestea le implica? Nu doriti sa va implicati contabilul din cauza unui potential conflict de interese?

In acest context, prioritatea noastra este de a oferi un portofoliu de servicii care sa raspunda strategiilor de extindere ale organizatiilor, taxele reprezentand un cost semnificativ care merita de luat in considerare. O consultanta fiscala eficienta poate oferi societatilor un avantaj competitiv iar anumite operatiuni pot fi fundamentale pentru succesul dumneavoastra comercial.

Evcont ofera solutii fiscale solide care iau in considerare punctul de vedere al autoritatilor in domeniu. In acest mod dorim sa va protejam de diverse scheme care par posibile din punct de vedere tehnic dar care sunt susceptibile a fi respinse de catre autoritatile fiscale. Investigam si analizam pozitia dumneavoastra fiscala si va ghidam catre solutia adecvata, iar la solicitarea dumneavoastra gestionam procesul de punere in aplicare. Interventia si sprijinul nostru nu se opreste insa aici; intrucat nu adoptam niciodata o atitudine de genul „asteptam si urmarim ce se intampla”, va oferim asistenta pe durata inspectiilor efectuate de catre autoritatile fiscale precum si in timpul procedurilor de contestare ulterioara.

Developed by Ortographics