PUTEREA NU STA IN INFORMATIE

CI IN MODUL IN CARE O FOLOSIM

"Intrucat scopul unei afaceri este de a satisface dorinte existente, sau de a stimula altele noi, daca fiecare ar fi cu adevarat fericit nu ar mai fi fost nevoie de mult timp de existenta afacerii"

Mihaly Csikszentmihalyi

Loredana Birsan, Manager General

Ne aflam la inceputul unui nou an fiscal ce marcheaza in acelasi timp trei ani impliniti de externalizare a serviciilor de contabilitate si consultanta fiscala si economica. Evcont si echipa sa ne-a ajutat la inceputul colaborarii sa ne rezolvam problemele cauzate de lipsa de experienta a unui furnizor anterior iar pe parcurs ne-a sprijinit in dezvoltarea si implementarea unor proceduri si practici care au contribuit la dezvoltarea afacerii.

Acum avem incredere deplina in acuratetea inregistrarilor contabile si suntem satisfacuti ca ni se furnizeaza instrumentele care ne permit atat sa ne concentram asupra afacerii cat si sa o extindem si dezvoltam in continuare.

Doresc sa profit de aceasta oportunitate pentru a adresa multumiri Evcont si echipei sale pentru excelenta relatie de lucru care s-a stabilit.

Developed by Ortographics