PUTEREA NU STA IN INFORMATIE

CI IN MODUL IN CARE O FOLOSIM

"Oamenii sunt cu siguranta cel mai important capital al unei companii. Nu are nici o importanta daca produsul consta in autoturisme sau cosmetice. O companie este la fel de buna ca si oamenii pe care ii pastreaza"

Mary Kay Ash

POSTURI VACANTE

Cariera

Succesul nostru depinde de competentele si angajamentul echipei Evcont, astfel incat scopul nostru este de a atrage si pastra cei mai buni oameni, intr-un mediu unde fiecare are posibilitatea de a-si exploata potentialul si a se bucura de rezultatele profesionale obtinute.

Prin urmare, suntem interesati ca fiecare persoana sa contribuie, in mod individual sau in colaborare cu ceilalti, la atingerea obiectivelor profesionale. Daca va veti alatura echipei Evcont veti gasi colegi deosebiti si o munca fascinanta, si veti afla ca auditul, contabilitatea si consultanta fiscala, economica si financiar-contabila pot fi pe de o parte distractive, iar pe de alta parte necesita efort si implicare.

In cazul in care sunteti interesati sa va alaturati echipei Evcont, fie ca sunteti un student ce doreste sa-si imbogateasca cunostintele practice, un tanar absolvent dornic sa-si inceapa cariera sau o persoana cu experienta, calificata intr-unul din domeniile specifice in care activam, va invitam sa trimiteti CV-ul dumneavoastra si scrisoarea de intentie la adresa de email contact@evcont-audit.ro

Developed by Ortographics